Een boot laten schilderen in Rotterdam

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Een boot laten schilderen in Rotterdam

Om onnodige verplaatsingen te voorkomen, is het prettig als je jouw boot kunt laten schilderen in Rotterdam. De werknemers van Schavicast uit Stellendam reizen graag af naar jouw locatie om daar de nodige werkzaamheden te verrichten. Zo reken je op onze kwalitatief resultaat en het gemak van jouw eigen locatie. 

Heb je vragen over hoe wij jouw boot schilderen?

Marine Natstralen

Jouw boot laten schilderen door onze ervaren werknemers

 

Ongeacht het formaat van jouw boot is het mogelijk om deze door de werknemers van ons straal- en coatingbedrijf te laten schilderen. Zij hebben allen een interne opleiding gevolgd waardoor je zeker bent dat er kwaliteit geleverd wordt. Het verven van het staal van jouw boot wordt aangepakt op de werkwijze die het meest passend is bij de opdracht. Onze werknemers kunnen goed overweg met kwast en roller, maar ook professioneel spuitwerk wordt aangeleerd.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Zet ons niet enkel in voor schilderen

Naast de mogelijkheid om jouw boot door ons te laten schilderen, verrichten wij nog meer werkzaamheden bij maritieme objecten. Dit doen wij op land, maar ook offshore spuiten behoort tot de mogelijkheden. Hiermee zijn wij in staat objecten zoals boorplatformen te beschermen tegen de elementen. Wil je hier meer weten over de mogelijkheden van het stralen en/of coaten in Rotterdam door mensen van Schavicast uit Stellendam? Benader ons door te bellen naar +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.