Uw boot wordt geverfd met verf voor staal

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Uw boot wordt geverfd met verf voor staal

De werknemers van Schavicast uit Stellendam gebruiken voor jouw boot enkel verf die geschikt is voor staal. Hiermee wordt de duurzaamheid van het verrichte onderhoud gegarandeerd. Wanneer je klant van ons wordt, zien wij jou als een partner. Samen bouwen we kennis en expertise op over jouw maritieme, industriële en incourante objecten.

Heb je vragen over hoe jouw boot geverfd word?

Marine Natstralen

Voor een boot is het van belang verf te gebruiken die geschikt is voor staal

Een boot en diens coating worden continu blootgesteld aan de elementen water en wind. Hierdoor is het belangrijk dat de verf die gebruikt wordt om het staal van de boot te coaten na het stralen, bestand is tegen deze elementen. Binnen ons bedrijf is het gebruikelijk dat al onze werknemers een interne opleiding volgen om te leren hoe ze de verf op het staal van jouw boot zo goed mogelijk aanbrengen. De juiste verf en de vakkennis van onze werknemers samen zorgen voor het beste resultaat voor jou. 

Geïnteresseerd in onze diensten?

Daag ons uit met het spuitwerk dat bij jouw objecten nodig is

De vakmensen van straal- en coatingbedrijf Schavicast uit Stellendam gaan geen uitdaging uit de weg. Wij zetten graag een stap extra om onze klanten te ontzorgen. Zo tonen wij onze betrouwbaarheid in het stralen en coaten van maritieme objecten. Heb jij een mooie uitdaging voor ons? Neem telefonisch contact op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl. Wij gaan graag voor je aan de slag met verf die geschikt is voor het staal van jouw boot.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.