Conserveren in regio Zeeland

✔ Alles onder één dak

✔ Offshore spuiten

✔ Goed opgeleid personeel

Home | Conserveren in regio Zeeland

Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor het conserveren van je maritieme en industriële objecten, ben je bij Schavicast in goede handen. Vanuit onze vestigingen in Stellendam en Rotterdam zetten we ons in om de duurzaamheid van jouw vloot en offshore constructies te verhogen. Conserveren is essentieel om de integriteit en functionaliteit van deze constructies onder zware zeeklimaten te waarborgen. Onze methoden helpen om corrosie te voorkomen, wat essentieel is voor het behoud van de structurele integriteit en het optimaliseren van de levensduur van je investeringen.

Reken op onze expertise voor het conserveren van je maritieme en industriële objecten

Wij conserveren jouw metalen constructies

Onze expertise in het conserveren van metalen constructies stelt ons in staat om jouw schepen en offshore platformen te beschermen tegen de zware omstandigheden op zee. Ons straalwerk verwijdert oude coatings, roest en andere onzuiverheden die het metaal kunnen aantasten. Na het stralen brengen we geavanceerde coatings aan die speciaal ontworpen zijn om langdurige bescherming te bieden tegen zoutwatercorrosie en UV-straling. Zo gebruiken we speciale bootverf voor staal, die niet alleen conserveert, maar ook zorgt voor een prachtige afwerking. Dit type verf is belangrijk voor het behoud van de waarde en functionaliteit van jouw maritieme uitrusting.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

Ben je geïnteresseerd in het conserveren van je schepen of offshore constructies en wil je meer weten over hoe ons straal- en coatingbedrijf je kan helpen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We bieden niet alleen hoogwaardige coatingoplossingen, maar voeren ook kwaliteitscontroles op locatie uit om ervoor te zorgen dat jouw eigendommen optimaal beschermd zijn. Ons team van specialisten staat klaar om je te adviseren over de beste conserveermethoden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Bescherm je investeringen vandaag nog!

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.