Marine objecten stralen en coaten

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Marine objecten stralen en coaten

Wanneer jouw marine objecten onderhoud nodig hebben in de vorm van stralen en coaten, benader je Schavicast uit Stellendam, in regio Rotterdam. Dit marine straalwerk dient tegelijkertijd als een vorm van preventie. Wij geloven namelijk stellig dat preventief marine objecten stralen en coaten beter is dan wanneer er al veel verwering heeft plaatsgevonden.

Heb je vragen over ons straal- en coatwerk?

Marine Natstralen

Ons ervaren personeel weet vakkundig jouw marine objecten te stralen en te coaten

Al het personeel dat wij in dienst hebben, heeft intern een gedegen opleiding gevolgd. Kwaliteit in het stralen en coaten van jouw marine objecten is namelijk uitermate belangrijk voor ons. Naast de expertise in marine straalwerk van onze vakmensen staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Zijn er abrupt straal- en coatingwerkzaamheden in Rotterdam nodig? Ons bedrijf is 24/7 bereikbaar om zo snel mogelijk voor jou aan de slag te gaan. Wij weten als geen ander dat het niet tijdig uitvoeren van onderhoud of reparatie aan bijvoorbeeld vaartuigen funest is voor jouw bedrijf.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Schakel ons in voor uw straal- en coatingwerkzaamheden

Schavicast uit Stellendam is een straal- en coatingbedrijf dat al jarenlang gespecialiseerd is het stralen en coaten van marine objecten die blootgesteld worden aan de elementen. Ook wanneer er sprake moet zijn van snel stralen en coaten, zijn wij de geschikte partij. Ons marine straalwerk verrichten wij met grootst mogelijke zorg voor jou, ons personeel, maar ook voor het milieu. Om dit te bewijzen worden er met regelmaat kwaliteitscontroles uitgevoerd. Neem contact met ons op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl. Wij staan je graag te woord over onze werkwijze en de mogelijkheden met betrekking tot marine straalwerk.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.