Schepen stralen

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Schepen stralen

Schepen stralen in de omgeving van Rotterdam behoort voor de medewerkers van Schavicast uit Stellendam tot de kern van hun werkzaamheden. Deze ervaring zie je als klant terug wanneer je ons bedrijf hiervoor benadert. Het uitvoeren van de straalwerkzaamheden doen wij op onze eigen locatie of, indien gewenst, bij jou op locatie. 

Heb je vragen over hoe wij schepen stralen?

Marine Natstralen

Wij passen verschillende technieken toe wanneer wij schepen stralen

Voor het straalwerk in de scheepvaart is expertise in de materialen en objecten nodig. De vakmensen van Schavicast beschikken hierover. Onze werknemers gebruiken verschillende technieken om schepen te stralen, waaronder de volgende technieken:

  • Gritstralen
  • Waterstralen
  • Stofvrij stralen

Onze medewerkers passen meerdere technieken toepassen waardoor altijd het beste resultaat gerealiseerd wordt. Na het stralen nemen wij ook het schilderen van de boten over. Door het leveren van een totaalpakket van snel stralen en coaten nemen wij het volledige onderhoud van jouw maritieme objecten van je over.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Geef het stralen van jouw objecten uit handen

Schakel straal- en coatingbedrijf Schavicast uit Stellendam in zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het onderhoud van jouw maritieme, industriële of incourante objecten. Het effect dat het klimaat heeft op de schepen wordt tijdig aangepakt middels het stralen door onze specialisten. Hiermee worden jouw objecten aan land en offshore het beste beschermd. Word jij onze volgende vaste klant? Neem telefonisch contact met ons op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.