Snel stralen en coaten

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Snel stralen en coaten

Is het belangrijk dat er snel vakmensen beschikbaar zijn voor het stralen en coaten van jouw maritieme of industriële objecten? De werknemers van Schavicast uit Stellendam staan 24/7 klaar voor het onderhoud aan jouw objecten. Bij deze service leveren wij ook nog de beste kwaliteit in uitvoering.

Heb je vragen over ons straal- en coatwerk?

Marine Natstralen

Wij zijn snel beschikbaar voor het stralen en coaten van jouw objecten

Als gespecialiseerd straal- en coatingbedrijf weten onze werknemers dat niet tijdig handelen binnen het onderhoud van jouw objecten funest is. De objecten worden dag en nacht blootgesteld aan de invloed van de elementen en het klimaat. Is er snel iemand nodig die jouw objecten moet stralen en coaten? Dan staan wij te allen tijde voor jou klaar. Wij stralen jouw schepen vakkundig. Vervolgens voorzien wij deze van de juiste verf die geschikt voor het staal. Dit alles wordt gedaan met kennis en optimale beheersing van de materialen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Schakel ons in en laat jouw opdracht aan ons niet langer stagneren

Voor het stralen en coaten van maritieme objecten, kies je voor Schavicast uit Stellendam. Ook als er snel iemand ingezet moet worden voor het stralen en coaten van jouw objecten, vertrouw je op de kwaliteit die wij leveren. Wil je meer weten over ons en de services die wij bieden? Bel ons dan via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.