Coaten in de scheepvaart in regio Rotterdam

✔ Alles onder één dak

✔ Offshore spuiten

✔ Goed opgeleid personeel

Home | Coaten in de scheepvaart in regio Rotterdam

Bij Schavicast, gevestigd in Stellendam (Goeree-Overflakkee) en Rotterdam, begrijpen we het belang van coaten in de scheepvaart. Het aanbrengen van een kwalitatieve coating op schepen en andere maritieme objecten is noodzakelijk voor het behoud van jouw waardevolle activa. Je schepen en offshore constructies coaten zorgt niet alleen voor een mooiere uitstraling, maar biedt ook een beschermende barrière tegen corrosie, aangroei van organismen en de harde maritieme omgeving. Wij coaten je objecten in de scheepvaart in onze vestigingen of bij jou op locatie in Zeeland of Zuid-Holland. 

Wij coaten allerhande objecten in de scheepvaart met de meest moderne materialen en technieken

Wij coaten al je objecten in de scheepvaart

Als het aankomt op de bescherming van jouw schepen en offshore constructies, biedt ons straal- en coatingbedrijf een breed scala aan coatingoplossingen. Bij het coaten van objecten in de scheepvaart gebruiken we verschillende technieken, afhankelijk van jouw voorkeuren en de vereisten van het materiaal. Schilderen is een traditionele methode die zorgt voor een uniforme en beschermende laag. Spuiten biedt een snellere applicatie en een zeer gelijkmatige dekking, ideaal voor grotere oppervlakken en complexe vormen. Poedercoaten, ten slotte, is een vorm van coating bekend om zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, doordat er geen vluchtige organische stoffen vrijkomen. Door deze technieken te hanteren bij het coaten van offshore constructies en schepen garanderen we een optimale corrosiebescherming en esthetische waarde.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Verken de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het coaten van schepen of offshore constructies? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten staan klaar om je te adviseren over de beste coatingoplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het herstellen van oude coatings of het aanbrengen van nieuwe beschermende lagen, wij kunnen je schepen en constructies voorzien van een coating die niet alleen beschermt, maar ook de levensduur verlengt. Voorafgaand aan het coaten kun je bij ons ook je schepen laten stralen, wat bijdraagt aan een optimale hechting van de coating. Investeer in kwalitatief hoogwaardige coating voor je schepen en offshore constructies en bescherm jouw maritieme activa.

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.