Ultra hoge druk waterstralen

Schavicast biedt gespecialiseerde diensten voor het hydrojetten/stralen van diverse soorten metalen en betonnen oppervlakken. Met behulp van onze milieuvriendelijke en ultra-hogedruk watertechniek kunnen alle soorten coatings en vervuilingen eenvoudig worden verwijderd.

We passen onze techniek toe op verschillende gebieden, zoals het verwijderen van coatings en zware aangroei op de huid van schepen. Ook zijn we ideaal voor het verwijderen van harde vloer- of plafondcoatings op vloeren en plafonds. Daarnaast passen we deze techniek toe op diverse locaties, zowel onshore als offshore, zoals sluizen, windmolens, ketels en nog veel meer.

Bij het toepassen van ultra-hogedruk waterstraaltechniek profiteert u van verschillende voordelen. Ten eerste is het stofvrij, waardoor mens en omgeving niet worden blootgesteld aan gevaarlijk fijnstof. Daarnaast zorgt het voor een reductie van afval en de daarmee samenhangende kosten. Het afvalwater kan worden afgezogen, opgevangen en gezuiverd met behulp van onze waterzuivering, waardoor alleen de verf als afval overblijft.

Bovendien is er geen risico op vonkvorming, waardoor objecten in veel gevallen operationeel kunnen blijven tijdens het straalproces. We bieden ook de mogelijkheid om te werken in een ATEX-zone. Met onze zeer krachtige techniek kunnen vrijwel alle soorten vervuilingen en coatingsoorten worden verwijderd.

Tot slot bieden we een betaalbare dienstverlening door onze gecertificeerde en vakkundige medewerkers (SIR + VCA). Bij Schavicast ben je verzekerd van hoogwaardige hydrojet- en straaldiensten die aan jouw specifieke behoeften voldoen.

Schavicast ultra hoge druk waterstralen

Ook een ultra hoge druk waterstraal project?

Heb je vragen over Schavicast-ultra hoge druk waterstralen?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.