Over ons

Over Schavicast

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.

Schavicast levert al sinds 1995 straal- en schilderwerk voor diverse sectoren. Onze werkwijze draait om kwaliteit, 24/7 service en een goede relatie met de klant. Dat laatste is ons op het lijf geschreven, want als familiebedrijf kennen wij als geen ander het belang van hechte samenwerking.

Decennialange vakkennis, een breed netwerk en intern opgeleid personeel staan garant voor werk van hoge kwaliteit. En daarbij hoort natuurlijk goede service. Die service begint bij bereikbaarheid en ontzorging. Dat geldt voor hoofd- én voor bijzaken, want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Alles onder één dak

Met ruim 25 jaar ervaring en een breed netwerk, zijn wij in staat om uiteenlopende reinigings-, schilder- en straalwerkzaamheden voor je uit te voeren. Dat doen we met intern opgeleid personeel, want wij begrijpen dat écht goed schilder- en straalwerk alleen door vakmensen kan worden uitgevoerd. Centraal in onze werkwijze staat de opvatting dat we jou zoveel mogelijk ontzorgen. Hoofdzaak of bijzaak; wanneer je Schavicast inschakelt, zorgen wij dat het goedkomt.

Duurzaam partnerschap

Wij zijn jou niet alleen als klant, maar ook als partner. Die opvatting staat aan de basis van de duurzame relaties die wij, in sommige gevallen al meer dan 25 jaar, met onze opdrachtgevers onderhouden. Dat zorgt voor betrouwbaarheid en transparantie, maar ook voor een hoop kennis van jouw maritieme, industriële en incourante objecten.

Transparantie en quality control

Voorkomen is altijd beter dan genezen. En voorkomen begint bij het leveren van goede kwaliteit. Die kwaliteit beperkt zich niet alleen tot het opgeleverde werk, maar is ook van toepassing op een veilige omgeving en een milieuvriendelijke werkwijze. Wij bieden graag transparantie over de kwaliteit van ons werk en zorgen ervoor dat dit volgens de strengste normen wordt uitgevoerd. De kwaliteitscontroles van onze NACE-inspecteurs staan hiervoor garant.

Snelheid en flexibiliteit

In de visserij, de offshore en de maritieme sector krijgt het materiaal het zwaar te verduren. Maar stagnatie is funest. Daarom zetten wij ons in om jou zo snel mogelijk te bedienen en ontzorgen. We zijn hier 24/7 voor bereikbaar en kunnen te allen tijde direct voor je aan de slag. Ons werk stopt dan ook pas als jij tevreden bent.

Schavicast is als “huisschilder” al jaren een betrouwbare partner. Goede, snelle service en kwaliteit zijn punten die wij hoog in het vaandel hebben staan, en Schavicast past daar uitstekend bij. Zowel voor de karweien voor de kant of in 1 van onze droogdokken, als voor de karweien die in de loods kunnen worden uitgevoerd. “Beter een goede buur als een verre vriend”

Geertjan Willemsen, Bedrijfsleider

Damen Maaskant

“Als coating specialist is Schavicast voor ons dé partner voor het coaten van onze offshore constructies. Levering van hoge kwaliteit, flexibiliteit in productie ook op locatie en de korte lijnen in communicatie zijn een goede combinatie tot fijne samenwerking. ”

Wijnand de Ronde, Operations Manager

Sledge Hammer Engineering International

Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.