Spuiten/Natlakken

Schavicast biedt de expertise in natlakken, ook wel bekend als spuiten, waarbij verflagen met hoge druk worden aangebracht via spuitapplicatie. Deze techniek kan op verschillende manieren en met diverse producten worden uitgevoerd. Bij Schavicast kunt u vertrouwen op onze diensten voor het stralen en spuiten van objecten van elke afmeting, die voldoen aan de strengste corrosiewerende eisen.

Zowel de gebruikte coating als de vorm van het object vereisen een geschikte spuitapplicatie. Schavicast past verschillende spuitmethodes toe om zowel primers, coatings als afwerklagen aan te brengen:

  • Elektrostatisch spuiten: Hierbij wordt de verf met elektrostatische lading op het object gespoten, wat zorgt voor een gelijkmatige en efficiënte verdeling van de verf en minimaliseert overspray.
  • Airless spuiten: Dit proces maakt gebruik van hoge druk om de verf zonder lucht op het oppervlak aan te brengen, wat resulteert in een gladde en gelijkmatige coating met een goede dekking.
  • Airmix spuiten: Een combinatie van luchtondersteuning en hoge druk wordt gebruikt om de verf op het object te spuiten, waardoor een fijne nevel ontstaat en een uitstekende afwerking wordt bereikt.
  • Drukvat spuiten: Hierbij wordt de verf in een drukvat onder druk gehouden en via een spuitpistool op het oppervlak aangebracht, wat controle en precisie biedt bij het aanbrengen van de verf.
  • 2K spuiten: Deze methode houdt in dat twee componenten (verf en verharder) worden gemengd voordat ze worden aangebracht, wat zorgt voor een duurzame en chemisch resistente coating.
  • Bij Schavicast staan we klaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen en hoogwaardige natlakdiensten aan te bieden. Met onze ervaring en technische kennis zorgen we voor een nauwkeurige en professionele spuitapplicatie die aan jouw verwachtingen voldoet.

Schavicast spuiten/natlakken

Ook een spuit/natlak project?

Heb je vragen over Schavicast-spuiten/natlakken?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.