Marine

Alles onder één dak: schoonmaken, stralen, schilderen en quality control

Schepen in de maritieme sector worden 24/7 blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. Om te voorkomen dat dit de duurzaamheid van de materialen aantast, is het onderhoud en preventiewerk op schepen van essentieel belang.

Wij bieden een compleet servicepakket om jouw schepen en materialen te onderhouden. Ons uitgangspunt is een duurzame samenwerking waarbij we jou voor 100% ontzorgen.

Stralen

Een goede behandeling is essentieel voordat schepen en staalconstructies worden geverfd. Bij Schavicast beheersen we diverse technieken zoals ontroesten met bikhamers, gritstralen, waterstralen, stofvrij stralen en vacuümtechnieken. We voeren deze werkzaamheden uit op onze eigen werkplek of bij jou op locatie.

Schilderen

Onze professionals zijn experts in zowel traditioneel ambachtelijk schilderwerk met kwast en roller als geavanceerd spuitwerk. Met behulp van interne scholing kunnen wij hoogwaardige kwaliteit leveren op het gebied van schilderwerk. We beheersen alle aspecten van het vakmanschap.

Quality control

Wij bewijzen onze kwaliteit graag aan jou. Onze NACE-inspecteurs voeren uitgebreide kwaliteitscontroles uit volgens strenge normen, die de maatstaf vormen voor de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. Met het rapport krijg je volledig inzicht in ons geleverde werk, van begin tot eind.

Totaal pakket

Wil je de materialen op jouw schip in optimale staat behouden? Bij Schavicast begrijpen we het belang van professionele zorg en behoud van jouw waardevolle bezittingen op het water. Daarom bieden we een uitgebreid totaalpakket aan, waarin we jouw schoonmaak, straal- en schilderwerk volledig uit handen nemen.

Ook een marine project?

Heb je vragen over Schavicast-marine?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.