Stralen

Schavicast biedt jou een buitengewoon effectieve methode om roest te verwijderen: stralen. Tijdens het stralen wordt een krachtige stroom (schurende) korrels onder hoge druk op jouw werkstuk geblazen. Deze korrels dringen diep door in de poriën en verwijderen roest grondig. Door direct na het stralen een goede oppervlaktebehandeling toe te passen, lossen we het roestprobleem voor jou voor langere tijd op. De keuze van de druk en het straalmedium hangt af van de constructie van jouw object en het materiaal. Bij Schavicast hebben we verschillende straalmiddelen tot onze beschikking, waaronder olivinezand, glas, smeltslak, korund, roestvrij staal en staal.

Schavicast heeft twee locaties waar jij jouw objecten kunt laten stralen: ons hoofdkantoor in Stellendam en onze vestiging in Rotterdam. Op deze locaties kunnen objecten van vrijwel elke grootte gestraald worden, met de mogelijkheid om de gewenste reinheidsgraad en ruwheidsprofiel te bereiken. We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige straaldiensten om aan jouw behoeften te voldoen.

Of het nu gaat om het verwijderen van roest van kleine voorwerpen of het behandelen van grote constructies, bij Schavicast ben je aan het juiste adres. Ons ervaren team staat klaar om jouw objecten te behandelen en ervoor te zorgen dat ze vrij zijn van roest, met een oppervlakte die voldoet aan jouw specifieke vereisten. Vertrouw op Schavicast voor kwaliteit en deskundigheid op het gebied van stralen.

Schavicast stralen

Ook een straal project?

Heb je vragen over Schavicast-stralen?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.