Een boot laten spuiten in Rotterdam

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Een boot laten spuiten in Rotterdam

Wanneer je een boot wilt laten spuiten in of rondom Rotterdam, kies je voor Schavicast uit Stellendam. Wij beschikken over ruime ervaring in het onderhoud van maritieme objecten. Wij geloven dat het voorkomen van achterstallig onderhoud beter is dan reparatiewerkzaamheden te moeten verrichten. Daarom richten wij ons ook op preventieve werkzaamheden.

Heb je vragen over hoe wij jouw boot spuiten?

Marine Natstralen

Jouw boot laten spuiten door onze vakmensen

Als straal- en coatingbedrijf laten wij onze werknemers jouw boot vakkundig spuiten. Echter, voordat je jouw boot kunt laten spuiten, moet er straalwerk verricht worden. Het stralen van jouw boot, voorafgaand aan het coaten, zorgt ervoor dat de verf zich goed hecht aan de ondergrond. Onze werknemers verwijderen voorafgaand aan deze procedure roestplekken en oude verf. Voor het spuiten hebben onze vakmensen allen een interne opleiding gevolgd om kwaliteit te garanderen. Om objecten te conserveren gebruiken wij een laagopbouw aan spuitwerk. Door het spuiten van meerdere lagen is het resultaat duurzaam. Wanneer wij een boot spuiten, gebeurt dit ook altijd volgens de normen van het NORSOK of ISO-systeem.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Kies voor onze expertise in spuitwerk

Wanneer je voor Schavicast uit Stellendam kiest, kies je voor spuitwerk van hoge kwaliteit. Wij verwachten van onze spuiters dat deze flexibel inzetbaar zijn om jou in jouw wensen te voorzien wanneer je jouw boot door ons gaat laten spuiten. Wil je meer weten over ons bedrijf en onze werkzaamheden? Neem dan contact op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl. Wij bespreken graag het onderhoud dat aan jouw objecten nodig is.
Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.