Straalwerk van scheepvaart

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Straalwerk van scheepvaart

Voor jarenlange ervaring in het straalwerk en coaten in de scheepvaart in regio Rotterdam, moet je zijn bij Schavicast uit Stellendam. Het personeel dat bij ons in dienst is, heeft altijd een uitgebreide interne opleiding gevolgd. Hiermee garanderen wij dat er door al onze werknemers dezelfde kwaliteit geleverd wordt.

Heb je vragen over ons straalwerk van scheepvaart?

Marine Natstralen

Wij leveren vakkundig straalwerk bij scheepvaart

Als straal- en coatingbedrijf weten wij als geen ander wat er komt kijken bij straalwerk en het coaten van objecten binnen de scheepvaart. Het stralen is de juiste voorbehandeling die plaats moet vinden voordat een object opnieuw gecoat wordt. De gedreven medewerkers van ons bedrijf zijn bedreven in diverse technieken die nodig zijn binnen straalwerk van scheepvaart. Enkele technieken en materialen die wij gebruiken zijn:

·        Ontroesten met bikhamers

·        Gritstralen

·        Waterstralen

·        Stofvrij stralen

Daarnaast zetten wij vacuümtechnieken in wanneer dit nodig of gewest is. Alle benoemde technieken gebruiken wij bij het stralen en coaten van maritieme objecten. Ook voor het coaten van andere objecten dan scheepvaart, zoals industriële of incourante objecten die blootgesteld worden aan water en wind, voeren wij onderhoud of preventieve werkzaamheden uit.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Bespreek onze mogelijkheden in straalwerk

Of er nu straalwerk moet plaatsvinden aan jouw objecten binnen de scheepvaart op de locatie van Schavicast in Stellendam of je dat je deze wilt laten coaten op jouw locatie; het is allemaal in overleg mogelijk. Wil je meer informatie over het stralen van schepen of onze andere werkzaamheden? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 187 493 460 of stuur een e-mail naar info@schavicast.nl. De medewerkers van Schavicast gaan graag in gesprek met je aan en ontlasten jou graag in het onderhoudsproces.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.