Bootverf voor staal

✔ Alles onder één dak

✔ Offshore spuiten

✔ Goed opgeleid personeel

Home | Bootverf voor staal

Speciale bootverf voor staal is essentieel voor het onderhouden en beschermen van jouw stalen schepen. Bij Schavicast, met locaties in Stellendam en Rotterdam, begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste bootverf te gebruiken om corrosie en slijtage door de zware maritieme omstandigheden te voorkomen. Onze bootverf voor staal biedt een beschermende laag die niet alleen de levensduur van je schip verlengt, maar ook zorgt voor een frisse en professionele uitstraling.

Heb jij bootverf nodig die geschikt is voor staal?

Marine Natstralen

Wij hanteren gespecialiseerde bootverf voor staal

Bij het schilderen van jouw schip gebruikt ons straal- en coatingbedrijf gespecialiseerde bootverf voor staal die specifiek is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de maritieme industrie. Er zijn verschillende soorten bootverf voor staal beschikbaar, waaronder epoxy coatings en polyurethaan coatings, die uitstekende bescherming bieden tegen zoutwater en UV-straling. Als je jouw boot laat schilderen door onze experts, zorgen onze methodes ervoor dat elke centimeter grondig wordt bedekt. Het is ook mogelijk om je boot te laten spuiten voor een snelle en gelijkmatige dekking van grotere oppervlakken.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact met ons op voor een offerte

Ben je geïnteresseerd in het verlengen van de levensduur van je schip met onze hoogwaardige bootverf voor staal? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor het coaten van schepen, aangepast aan jouw specifieke behoeften en de uitdagingen van jouw operationele omgeving. Ons team van experts staat klaar om je te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de beste beschermingsstrategie voor jouw waardevolle maritieme activa. Zorg voor de beste bescherming en esthetiek met onze bootverf!

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.