Stralen en poedercoaten

✔ Alles onder één dak

✔ Offshore spuiten

✔ Goed opgeleid personeel

Home | Stralen en poedercoaten

Wil jij objecten laten stralen en poedercoaten door een expert? Schakel dan Schavicast uit Stellendam en Rotterdam in. Wij hebben jarenlange ervaring met zowel het stralen als poedercoaten van allerhande objecten, vooral in de scheepvaart. Graag helpen wij je om je maritieme of industriële objecten grondig te beschermen.

Het stralen en poedercoaten van jouw maritieme of industriële objecten moet grondig gebeuren

Voor het stralen en poedercoaten van jouw objecten kies je onze specialisten

Wanneer jij je schepen of constructies zo goed mogelijk wilt conserveren, is stralen en poedercoaten een slimme keuze. Als ervaren straal- en coatingbedrijf zijn wij hiervoor de ideale partij. Vakkundig straalwerk is uitermate belangrijk voorafgaand aan het poedercoaten. Als de ondergrond onvoldoende schoon is, zal de coating niet goed hechten. Daarom gebruiken wij hiervoor steeds de meest moderne materialen en een techniek die aangepast is aan de ondergrond. Ook bij het poedercoaten hanteren we steeds een aanpak op maat. Met deze innovatieve methode zorgen wij ervoor dat je objecten van een prachtige kleur en stevige beschermingslaag voorzien worden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vul ons contactformulier in

Of je nu eenmalig op onze diensten wilt rekenen of een samenwerking aan wilt gaan voor regelmatig onderhoud, ons personeel staat 24/7 voor je klaar. Met onze expertise in stralen en poedercoaten zorgen we ervoor dat jouw maritieme of industriële objecten de best mogelijke behandeling krijgen. Neem snel contact met ons op om onze experts in te schakelen. Wil jij je aansluiten bij ons bedrijf? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven vakmensen.

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.