Schilder van scheepvaart in en nabij Rotterdam

✔ Alles onder één dak

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Interne opleiding

Home | Schilder van scheepvaart in en nabij Rotterdam

Zoek je een schilder voor scheepvaart rondom Rotterdam? Schavicast uit Stellendam levert vakmensen voor het verfonderhoud van jouw schip. Wij zijn specialist in het coaten van scheepvaart en offshore constructies. Tijdens het gehele proces onderhouden wij goed contact zodat je weet waar jij aan toe bent.

Heb je vragen over hoe wij jouw scheepvaart schilderen?

Marine Natstralen

De beste schilder voor scheepvaart staat aan wal in Rotterdam

Een schilder van ons bedrijf die aan de slag gaat voor jouw scheepvaart, levert altijd een goed resultaat. Onze werknemers hebben een interne opleiding gevolgd waardoor zij goed geschoold zijn in de nieuwste technieken. Hier plukt de klant de vruchten van. Door het kiezen van een goede schilder die thuis is in de scheepvaart, kies je namelijk ook voor een duurzaam resultaat. De coating wordt in meerdere lagen aangebracht waardoor jouw maritieme objecten langer bestand zijn tegen de elementen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vraag naar de mogelijkheden van onze schilders

Door een schilder laat je jouw boot vakkundig spuiten als onderdeel van de scheepvaart. Het personeel van Schavicast uit Stellendam onderhoudt niet alleen schilderwerk, maar ook het straalwerk van de scheepvaart. Ben je benieuwd wat ons straal- en coatingbedrijf voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 187 493 460 of een e-mail te sturen naar info@schavicast.nl.

Marine spuiten

Bezoek onze vestigingen

Ook een protective project?

Heb je vragen over Schavicast-protective?
Dan helpen we je graag verder.
Ontdek

Maritieme, industriële en incourante objecten worden dagelijks blootgesteld aan de grillen van wind, water en klimaat. De materialen krijgen het hierdoor zwaar te verduren en dat gaat ten koste van hun gesteldheid. Om dit probleem op te lossen, heeft Schavicast zich gespecialiseerd in de verzorging en het onderhoud van deze materialen. En dat doen we al meer dan 25 jaar.